Yoga undervisning for alle

Yoga betyder at forene, at forene krop, sind og sjæl og kan dyrkes af alle mennesker uanset alder og køn.
Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha Yoga og er en kombination af fysiske øvelser, der sammen med åndedrættet udføres i et roligt og meditativt tempo med tid til afspænding mellem øvelserne.
Mikrobevægelser indgår som en del af undervisningen/opvarmningen og er enkle og ukomplicerede bevægelser der udføres meget langsomt og meditativt, hvorigennem der skabes en oplevelse af intens tilstedeværelse, frihed og lethed i både krop og sind. Mikrobevægelser (MB) er opfundet og udviklet af Eva Westhoff, Art-Yoga, Yogaskolen i Svendborg.
Yogaundervisningen afsluttes med en afspænding for krop og sind og ledsages af lyde og toner fra min klangfulde syngeskål. Læs mere om de forskellige hold og find det yogahold som passer til dig herunder.

Yoga for alle og fyraftensyoga

Der undervises i korrekt kropsholdning, mikrobevægelser, fysiske yogaøvelser som sammen med det dybe og bevidste åndedræt blidt løser op for både fysiske og mentale spændinger. Muskler, sener, led, organer, åndedrættet og kredsløbet styrkes og hele kroppen smidiggøres og stimuleres.

Yogaundervisningen afsluttes med en afspænding for krop og sind.

Medbring et stort håndklæde.

Kombineret yoga, mindfulness & meditation

Yoga, mindfulness og meditation er en vej til øget selvforståelse, ro i sindet og bedre livskvalitet.

Ved regelmæssig praksis af yoga og mindfulness forøges dit psykiske og fysiske velvære, du vil opleve at få mere overskud i hverdagen, de negative virkninger af en travl hverdag og indre uro reduceres. Gennem det bevidste åndedræt, de meditative åndedræts- og yogaøvelser får du mulighed for at komme i dybere kontakt med dig selv og opleve en tilstand af bevidst nærvær og tilstedeværelse i nuet.

Undervisningen afsluttes med en dybeafspænding for både krop og sind.

Medbring et stort håndklæde.

Blid Hatha yoga

Blid Hatha yoga er en kombination af en blid og intens praksis med fokus på åndedrættet, det bevidste nærvær og kroppens kerne. Yoga øvelserne udføres i et roligt tempo og stabiliserer muskler og led, forbedrer holdningen og smidiggør hele kroppen.

Blid Hatha Yoga henvender sig til alle, uanset alder, især hvis du  har behov for en blidere form for yoga eller hvis der skal tages specielle hensyn.

Undervisningen afsluttes med en afspænding for både krop og sind.

Medbring et stort håndklæde.


Givdettid Yoga

Givdettid Yoga
Kristiansgade 10,
7430 Ikast

Kontakt mig på

Telefon: 2235 5174
Email: yoga@givdettidyoga.dk
CVR: 33930542

Tilmeld dig nyhedsbrev


Copyright 2017 Givdettid Yoga. All Rights Reserved.